Wednesday, January 19, 2011

WE GOT MARRIED!!

sape yang kawen????hahahaha *wink*

sebab i olls taktau nak buat ape kan..nak buat kerja kene dok kat tempat orang..jadik takleh la wat kerja -> alasan!!!hahahaha.. :P pastue boss plak g meeting...jadik ape yg kite boleh buat eks???tak boleh tinggalkan tempat nie..jadik selain berFBing, Blogging and blogwalking, i olls jugak boleh tgk WGM Sangchu couple!!!!hehehehe.. :P biarla ape org nak cakap..dah lame..dah basi..sukati la i olls nak tengok banyak2 kali...sebab saya sudah rindu sama Hyun Joong!!!!!!waaa~* tsk tsk tsk

for sape2 yang taktau ape WGM tue..its "We Got Married"..reality show in Korea yg mane 2 orang artis berpasangan akan disuruh tinggal bersama dalam satu tempoh masa..macam kahwinla..comel tao!!!!macam Hyun Joong die kene dengan Hwangbo..they olls nie couple older and young..sebab HJ muda dari Hwangbo..sangatla.. :) tapi sangat cute..hehehehe..eh..i olls tak pernah cite eks dulu dalam nie???huhuhu..nasibla korg...nak g tgk nie..bohsan!!!!nak layan cite lain malasla..kite layan HJ yg kinyut eks..tgk banyak kali pon tak muak!!! :) lalalala~*






shomelskan they olls???i olls tak jeles tgk sebab macam Hwangbo nie macam kinyut jeks..and lawaks tao..sebab HJ suke wat muke blur while Hwangbo serious..hahaha :P sengal tao kadang2 HJ nie..pastue macam kanak2 yg sangatttttttt kinyut!!!!nak bby macam HJ!!!! :p urkhhhh..xla beee..hahaaha :P

nak tengok kat sini yeh!!! :)

p/s: credit pic to google.. :)

xXhugsnkissesXx

8 comments:

nexx said...

aku puwn tengok w got married tuh.. tngok part HJ jew...hehe.. comel sesangt lew die tuh.. kalu jadi suami aku, aku cubit2 jew hehe 9^__^) aaaww... ~~~

jUliANa^sAlLeh said...

abisla die kalau jadik hubby aku nexx!!!hehehehe..bukan cubit2 jeks..hahahaha :P

nexx said...

ehehmm,,, jelez kang Mr Ir Z ko tuh karang kang heheh :P

jUliANa^sAlLeh said...

xjeles..die tau dah... :p

ecah..merangkap anak cik nan said...

chomelll!!!xleh tgok cite gini..x jadik keje nnt..ahaha

jUliANa^sAlLeh said...

hahaha...sebab takde keje la dok tgk cite nie..kikiki ::P

MY HEART said...

Suka gak tengok WGM tapi suka couple season 2 ni - Jung yonghwa (CN Blue) dan Seohyun (SNSD)

so romantic ^_^

jUliANa^sAlLeh said...

diorg semua kinyut kan???macam nak jek join..hahaha :P