Friday, December 28, 2012

Last day kerja 2012..

hiya hiyaaaaa~~~* Alhamdulillah...Jumaat terakhir di tahun 2012..lepas nie tahun 2013..need to work harder coz alot of things sudah diplan..hopefully berjalan lancar..Amin!!!! :)

so, harinie jugak last day kerja for 2012..semalam my boss buat surprise pulak kasi cuti sampai 1st Jan...ehem ehemmmmm..kasikla cuti sampai 2nd Jan kan???nak celebrate birthday!!!!hahahaha :p HINT nie!!!! :P kikikikiki..so, happy berganda ganda la jugak kan dengan berita gembira sebelum tue..Alhamdulillah untuk rezeki yang tak putus putus...sale banyak nieyh!!!!tapi kite kene saving...hiks... :) so....jangan ngade ngade nak shopping eh??? T_____________T

also harini last day for Mr Ir Z...sebab lepas nie die balik Seremban dah...IWK Seremban pulak...okla...boleh simpan duit lebih!!!!hieeeee~~~* tapi nanti i olls pergi kerja sorang sorangla isnin..huhuhuhu T____T sodeh!!!!xpela..untuk kebaikan bersama k!!!!hiks....gatai!!!! :P hahahahaaaaaa

so...........

HAPPY NEW YEAR from Jujue gems gems!!! :P hiksssss~~~~*



apekah azam u olls tahun hadapan??? :)

pssst...balik nie nak pergi carik kasut untuk birthday boy Mr Ir Z..jom!!!! :)

xXhugsnkissesXx

Thursday, December 27, 2012

Christmas gift~~~* :P

Hahaha…Santa Clause datang sini arrr~~~* kekekeke..tapi apesal Santa nie kedekoott sangat???kasi bisekut Korea je???apesal jugak Santa lewat 2 hari eh??traffic jammed eh?? :P


Hantamla Labu~~~* dapat bisekut boleh makan kudapan…kikiki..minum kopi Korea..muke je tak transform Korea..lalalala~~~* (Mr Ir Z cakap muke cine bukit) T______________T


xXhugsnkissesXx
Published with Blogger-droid v2.0.9

Wednesday, December 19, 2012

My assistant~~~*

Dulu I olls ade share pasal apps I olls dalam Mr Tabby kan??ala..yang pasal workout tue…u olls nie kan!!!kalau pasal workout buat buat lupe kan???kalau pasal makan~~~* haish!!!!hehehe.. :P

Okeh…nak cerita app nie sebab die bagus sangat…I olls tau pasal app nie pon sebab my junior mention about it in her status update kat FB..mula mula download je tapi tak pandai guna..ahaks!!!risau sebab orang cakap dia gune banyak battery…huuuuuuu~~~* jadik mane boleh kan???nanti sampai tempat dituju battery abis…fufufufufufu..so, lepas beli car charger terus jadik macam addicted ngan app nie..pergi mane mane pon bukak die…hieeee~~~~* :P ade hint tak disitu???kikikikiki

Okeh…name app yang I olls suke nie adalah WAZE..macam Restoran Al-Wazer yang feymes kat Seromban tue je kan???ihiks… :P actually Waze nie sangat berguna pada drivers out there yang 1) nak cepat and 2) taktau jalan…as for me, I olls sangat suke Waze nie..sebab kan die memang sangat berguna buat I olls yang buta jalan nie..huuuuu~~~* jalan KL & Selangor nie kan banyak..manela I olls hafal..tapi sejak ade Waze nie berlagak tak hengat weyh!!!!!siap boleh cakap “bagi je address..sampaila” ahaks..berlagak ko ye mak jemah!!! :P

Bestnye Waze nie sebab for me I olls dah ajar die yang I olls nak jalan tercepat nak elak jammed..memang elak la kan jammed..tapi bayarla toll!!!!ahaks..tapi no hal la..i olls raser better I pay for toll rather than stuck in the jammed..same je kan??? :P plus my Polly kan manual..mane harap nak stuck jammed cik kiah oiiiiiii!!!!kok jelly bean lutut tue mengalahkan android jelly bean nanti..uhuks.. :P hehehehe..

Lagi best part yang tak boleh blah kalau I olls yang buta peta nie kadang kadang degil kan..yela..Waze nie mase awal awal dulu die taktau Cik Jujue nie memang out jalan KL kan, die tak bagi tao pon 800metres turn right/left…die diam je, tibe tibe die suruh turn right/left..memang haku terlepas la kan..die macam smart tao..lepas tu memang keep reminding me je..bile terlepas lagik memang ngko dengar die membebel dari 800metres sampaila membawak ke betol betol depan simpang…hahaha.. :P kikikiki… :P lepas tue kan..kalau salah jalan tue die cepat cepat recalculating next route yang tak jammed for us tao..i olls sangatla sukeeee!!!!mase pergi kat office Mr Ir Z 1st time tue salah jalan sampai nak balik Seremban dah tibe tibe die suruh masuk jalan taman potong jalan…ahaks..menarik tertarik ko memang dabommm!!! :P aritue I olla balik office pergi Ikea jap beli lampu my uncle, lepas tue kene amik Mr Ir Z kat opis die kat Jalan Kampung Attap tue..ko tao die bawak I olls jalan mane???masuk kawasan perumah dekat Jalan Duta ke Damansara tue..lalula bukit bukit yang sunyi satu kereta je boleh lalu tue..agak scary la mase tue tapi doa je takde ape ape…huhuhu :P sekali keluar dekat pintu pagar istana and cross..ahaks..i olls pon tak tao mane jalan die bawak yang pasti jammed semua dapat dielakkan..huhuhuhu :P SUKE!!!!mehla join community Waze nie..nanti ramai ramai boleh bagi tao traffic kat situ…ade polis ke tak..ade camera ke tak..i suka noks!!!! :P

Yang penting 1)ON DATA, 2)ON GPS so….wallah~~~~* kalau takde data pon takpe..u olls google je dulu mase ade wifi, simpan dalam favorite, lepas tue olls boleh je gune, tapi kalau salah jalan u olls tanggungla sendirik..die tak calculate la..huuuuuu..so, mari la kite memandu dengan Waze!!! :) free je dekat Android market… :)

my waze..kat home screen pon ade..taklah mengagau carik..ahaks.. :P

tengok tue jalan 40km/h je orang bawak...moderate la tue...kalau teruk die color merah terus!!!! :P yang smile smile tue icon mereka mereka yang install waze juga..mood merekala tue.. :)

see..die tunjuk bank..minyak, atm, restaurant semua kite boleh tengok if kite pergi kat setting...means kalau sesat taktau nak carik mane station minyak..check je sini.. :) gambar kereta tiga tue tunjuk jalan tue jammed.. :)

tue ade gambar police means ade police kat situ...adela orang yang lalu jalan tue and die mark supaya others driver know, ade camera tapi tue camera traffic light...ok la kan... :) tanda seru tue means hazard...maksud ade construction ke, jalan rosak ke, ape ape je yang membahayakan... :)

nie profile i olls...tue waze i olls.. :)

nie mood mood untuk waze..kite boleh pilih saje nak kasik waze kite comel.. :) hihihihihi

nie kereta supaya nanti appear dalam peta tue...i olls pilih motorbike..comel je bile tgk motorbike tue as me.. :) ihiksss...

so, meh r jom!!!FREE je~~~* :)

Tuesday, December 18, 2012

Kimie = Vain

Asal balik seremban je memangla takdenye Mr Tabby tue dalam gengaman I olls..memangla kepunyaan si kecik my lil monster Kimie..memangla along beli untuk Kimie main!!!memangla along tak kisah…huhuhuhu :P dah kate die kan ahli extended family En Salleh, so, weekend die memangla ade rumah FH kan.. :P weekdays die pergi balik hostel we olls cakap..weekend baru balik rumah betol..MEMANGLA KAN KIMIE!!! :p huhuhu..pegila main games sendirik..tapi Mr Tabby I olls yang favorite sangat kan..last week siap baling Note my adik ok!!!ko mampu???perang besar minah tu..huhuhu

Dahla main games yang taraf taraf kite ajer..malas nak ajar bile die tanye macam mane nak main jawab tue game Abang Zahir..so, nanti die pon diam..lepas tue datang balik sambil cakap “macam nie la main”..ehh..pandai pon pikir acahne nak main games tue semdirik.. :P dasar kejam sungguh I olls.. :P

So, Isnin barulah I olls dapat balik Mr Tabby..tengok dalam tue dekat gallery penuh dengan gambar macam macam..Animal Mechanical lah, Jungle Junctionla, Shaun the Sheep la, Dora la, Mickey Mouse Clubhouse la, High 5 la..memangla kan Kimie!!!

Dalam tengok banyak banyak gambar tv die captured ade gambar die vain okeh!!!sebab I olls dengki mari kite upload gambar die kat blog..esok besar besar ko tengok gambar ko vain kembang kempish hidung okeh!!! :P


*kombang kombang hidung ha...maafkan gelap sebab die gune camera depan*


*apekah???duck face kah???*

okeh..nanti dah besar sile tengok sini betapa anda vain yeh Kimie. :P

dari kakakmu yang dengki... :P

xXhugsnkissesXx

Thursday, December 13, 2012

Office Desk Talk :)

owhh...rindu sungguh nak mencorat coret di sini..rindu segalanya..semuanya... T____________T

kerja melambak...paper report untuk final sem pon xsiap lagik..this is my last year...doa doakan i olls lulus dengan flying colors~~~* :) AMIN!!!!this Jan dah nak kene present...InsyaAllah hopefully semuanya dipermudahkan...janganlah ade ape ape jadi...sebab next year mungkin akan busy...ade perancangan yang satu..jadi this year kena dah setel semuanya...

btw, sape tao ade kerja kosong kat Seremban tak???hihihihi... :P

nak balik Seremban for own goods dah...sbb Mr Ir Z pon bakal start keja kat Seremban Jan nie...so, kenala carik Seremban pulak..nanti acane??mak mertua die pon dah tanye bile i olls nak balik Seremban...hihihihi :P InsyaAllah.. :) tapi sayang pulak nak tinggalkan company sekarang nie sbb next year gaji naik dah...ehem ehem :P Alhamdulillah...rejeki ehem ehem... :P kikikiki :P

xXhugsnkissesXx

Wednesday, December 5, 2012

Malware Detected??!!!! T____________T

sekarang adalah musim yang sangat busy...busy sebab kerja, sebab report...arghhhhh!!!!stresss!!!nak menulis pon susah...tapi hari hari bukak blog time makan sempatla redah sikit sikit kawan kawan...harini tulis sikit sebab pagi tadi bukak bukak blog gune chrome tibe tibe keluar "MALWARE DETECTED!!" apekah???!!!!lawak jenaka apakah ini???menggelabah puyuh ok!!!tanye Mr Ir Z die cakap taktao...yelah...die bukan ade blog pon...huuuuu... T_________________________________________________T nak nangis dah...tapi nasib baik tibe tibe jadi bijak pandai sekejap...google "blog kena malware" and then come across this blog..so, lepas bukak terpaksala buang 2 link to 2 famous blogger..  T____________________T sebab kalau tak nanti die infected dekat my pc and blog...sedih!!!!takpe..nanti mereka sudah pulih kite add semula.. :)

and baru tau jugak chrome sahaja yang suke detect malware...so, cube try try bukak blog u olls dengan chrome sebab takot terkena malware jugak kan...kene inform 2 blogger famous itu juge mereka terkena malware...sian mereka.. T__________________________T

if u olls kena malware 1) kenal pasti blog mane yang sebarkan malware..
2) buang link die dari blog korang..

btw, i olls check dah takde malware lagik...lao u olls bukak my blog nie ade x malware??? *mcm ramai sangat bukak huuuuuuuuuu*

xXhugsnkissesXx

Wednesday, November 28, 2012

Lucky *wink*

hoishhhh..comel betol bile bace blog Fatin Liyana semalam pastu tengok die update pasal bestbuy-world tue kan...hoihhhh~~~* murah weyh!!!!!pastu semalam gatai gatai p click order to cart and terus setel semua..hahhahah

tadi tibe tibe dapat call.. *tak hagak angkat hp tp sebut "Hello Nuga Best" apekah???Semangat beno!!!* huhuhuhuhu..kite akan deliver barang harinie yeh...ehhhhhh~~~* cepatnye!!!!!huhuhuhuhu :)

dah la tak cakap ngan Mr Ir Z nak sopping...alorrrr~~~* nak try jek!!!!lagikpon murah khennnn~~~* hihihihihi...kecik je....

kite beli apew tao?????kitew beli...........................................................................................................................................................
..........................................................................................................................................................
................................................................. gencu @ lipstick jer...hahahaha..bajet  macam beli ape je kan....mwahahahaha...drama queen betoi!!!!!

kite beli nie~~~~~*


homei dak kaler die???huhuhu...sebab tertengok terus macam terbayang bayang...tue yang terus laju je main click click...hahahaaha...murah pulak tuee..kikikiki...sungguh kacau betol website ini...hahahah :P

lucky~~~* :)

xXhugsnkissesXx


Tuesday, November 27, 2012

Amin!!

semoga apa yang dirancang menjadi..semoga dipermudahkan semua~~~*

InsyaAllah!!!!

Amin!!!

tolong Aminkan bersama... :) masih jauh perjalanan jadi pohon agar segalanya dipermudahkan..AMIN!!!!

xXhugsnkissesXx

Busyyyyyyyyyyyyyyy~~~*


busy macam ape aje...sebab boss haritue seminggu takde kan..so, banyakla benda benda yang nak kene sign die tertangguh...phewwwww~~~* lap peluh jap dengan towel Nuga Best nie...adeh!!!!sume pon nak Nuga Best..hahaha :P okeh...lari sini kejap je nie..kene lari p meja balik..kikikkikiki

gaji, invoice, cheque adoiiiiiiiii...paling terbest invoice dari satu company nie siap masuk kan yang we olls dah bayar last invooice...hangin je i olls call tadi...ape nye account dept diorg...huhuhu

ok ok...kija~~~~*

xXhugsnkissesXx
 

Friday, November 23, 2012

Die nak kawen!!!! weeeeeeeeee~~~*

hahhhhh????sape nak kawen???

Jujue kew????huhuhuhuhu :P

mukannnnnlaaaa~~~*

my bff yang nak kawen...malam nie die nikah...maka balik kerja nie terus shoot ke Bangi...die sediakan bilik untuk we olls berjimba party buih malam nie kat flat Equatorial Bangi...hahahaha...sian die dapat kawan kawan sengal macam we olls...asyik kene je kat dalam whatsapp...huhuhu.. :P

ape ape pon they olls nie dah kapel lame giler ok!!!!dari skolah dulu form 2 sampai skang tue..sungguh utuh betol percintaan mereka!!!! :) enoi p UK pon rilek je tinggal gendut kat sini (bf die we olls panggil gendut/agen)...

hendaknye berkekalan sehingga ke akhir hayat dear!!!!! :) jangan nakal nakal...enoi memang tak nakal...die baik je... :P hihihihi...we olls je nakal...mwahahaha...

xsabar nak tengok mereka malam nie...abisla ngko kene ngan mek noy!!!!nak selamat ko sediakan mamat ensem ntok mek jadikan tatapan...hihihihi :)

cepatla kol 5!!!!!!!!!!

nie gambar lame nie...huhuhuhu..muke kanak kanak masih terserlah....hahahha :P kekanak sangat!!!!!

xXhugnkissesXx

Pancake House


adoiiiiii...sungguh mengoda jiwa dan raga la...

semalam la nie..pergi opis Mr Ir Z sebab nak amik baju ntok solemnization my bff malam nie... *owhhhhh...nak kawen lagik sorang!!!* so, alang alang menyeluk pekasam...takkan ambik barang terus balik...ponek je den n polly ber waze nak carik jalan paling senang *hampeh waze bawak jalan tak jammed tapi BAYAR TOL!!!* hahahahaha..so, poie la mid kan...jalan je tak hagak hagak...bukan buat ape pon...makan dekat food court lagik satu tue.. *baru tao ade food court kat situ* mwahahahahaha...gayat sungguh!!!sebab tak tao nak makan ape..McD is no no no~~~* pastu carls jr baru je makan aritue kat sunway...pastu macam tanak yang berat berat...i olls kan dietttttt u olls~~~* hahahaha :P *padahal malas jalan ya amat!!!* sobab eh pedas bonar ikan bakar we olls makan *ini berat la kan???* so kene la carik something manis...owhhhhhh...ALASAN!!!!!nampak Pancake House, terus lari lari sambil tarik tangan Mr Ir Z...PANG!!!! kembali ke realiti....hahahaha...sebenarnye Mr Ir Z cakap die full giler...tp i olls telah menggoda die jadi masuklah kami...order satu je sebab die tanak...

sebenarnye asal karangan gua panjang beno nie???so, kami order ini...ape eh????pikir jap~~~~~~~~~* hahahahaha...yang pasti ade orange orange...alar...dalam menu ade gambar yang i amik nie...ade rase masam (sebab chesse and oren kot~~~) and jugak rase manis syrup....SHEDAPNYEEEEE!!!!!ngko sume benda kate sedap...hahaha...gebu je pancake tue...terduduk ngko terus dedua kat situ!!!!hahahaha....

tak berseni kan orang amik pic nie???xpandai la...kalau i olls memang senget benget angle kasik baekkkkkkkk punye!!!!hehehehe...larik~~~~*

jom sape sape nak belanje i olls cepat!!!!!cepat je i olls sampai mid!!!! :P

xXhugsnkissesXx
 

Thursday, November 22, 2012

Ikan Buntal bermata Bulat berpipi Kembong..



























































agak agak tak????kekekekeke..

noks...mate bulat...pipi bulat..semua bulat...atoi!!!!!!macam mane???

kaki sakit...apekah???ibu cakap dulu ibu pon sakit sebab kaki tak gomok..die tak menampung badan....ibu nie nak ckp i olls gomok r kan!!!!! T_________________________T

huuuu...Mr Ir Z pon sumbat je i olls ajak makan semua bawak...mane taknye.. :P tapikan i olls tak gomok r!!!berat badan ideal la 55kg...salah kah diriku???????

xXhugsnkissesXx



Nasib sangatlaaaaa kan~~~* :P

nasib baik kan????kalau takkkkkkk~~~*

abisla...nangis minyak abis...akak sorang tue lagik la...nangis penat penat datang naik bas tengah malam sampai pagi pagi bute pastu takde ape ape...hahahahah


apekah yang nasibnye????

nak tau???

hihihihi...sajo jer~~~* lame dah tak main scroll dengan u olls nie...



-
-
-
-
-
-
-
-
-

-
-
-
-
-

--

-
-
-
-
-
-
-

-

i olls rindu la u olls...u olls rindu x i olls????

-
-
-

-
-
-
-
-

-
-
-

-
-
-
-
-
-
-

-
-
-
-
-
-
-
-

ngeeeee~~~* janganla mencik i olls...hihihihi...sygilah i olls yang comel macam kitty kat cat nie...hahahaha :P

-
-
-
-
-

-
-
-

-
-
-
-
-
-

-
-
-

-
-
-
-
-
-
-
-
-

--

-
-





nasibla check jadual class..kalau tak matilah datang class tapi xde class!!melopongla ngko dok kat intec...hahahahahah :P

nasib baik cek..sebab tanye akak class die cakap ade..die dahla dari JB..datang class naik bas tengah malam sabtu sampi Shah Alam Ahad pagi..menangis weyh kalau datang Shah Alam tapi xde class..koyak!!!!!hahahahah :P

lagik sekali nasibbbbbbbb baik check!!!!hihihihihi... :)



xXhugsnkissesXx






Amboiiiiii kauuuuuu~~~*

hehe..mementang dah sihat kan ngko..huhuhu...batok adolah sesikit...itu paling susah la nak ilang kan..huuuuuu~~~* T___________________________T nak ceciter pasal ade sorang budak yang mulut die sangat tak disangka sangka....huhuhuhu :P rindu ini mooodaks!!!!! :) im sure u know who am i talking about kan~~~~* hihihihi..

last Sunday mase bermalas malasan dengan si kenit nie die duduk kerusi atas while i olls baring dekat bawah sambil tgk cartoon die yang tak abis abis tue..sebab die ade habit yang akan menekan nekan and menjatuhkan remote maka i olls pon pegangla remote..so, everytime after cite abis die jerit..........

"along...cartoon abish...tuka cite lain!!!!"

owhhhhh...sungguh bossy sungguh ye ngko!!!!nasib baikla i olls baik...hiks!!! :P so, being a good sista i olls akan tukarla the channel...sekali saje saje la kan nak buat buat tido...i olls lelap mate bukak sikit jela nk tengok die kan...dah abis cartoon die jerit lagik.....................

"along...abish daaaa..tuka cartoon len pulak"

"along!!!!!!" sambil takpandang i olls..

"ishhhhhh along nieeeeeeeee....." start pelan pelan pandang i ollss..

die nampak i olls tido tibe tibe die bangun cekak pinggang..

"amboiiiii...senangnye kau lelap kan...."

sambil geleng geleng kepala..i olls terus tergelak...hahahahah..mane ntah die belajar cakap macam tue...mst mum die cakap dengan akak akak die nie...hihihihihi...adoiiiiiiiii~~~* sengal punye imie!!!!!buat orang rindu manyak manyak je tao!!!!!!

kadang kadang Mr Ir Z jeles ngan si kenit nie sebab i olls boleh rindu die sangat sangat and nak cepat cepat jumpe die..hihihihi..pastu kadang kadang kenit nie ade umah i olls busy lupe msg Mr Ir Z..ampun~~~* hihihihi :P nanti kenit nie dah besar die dah xmanje lagik.. :P

xXhugsnkissessXx


Tuesday, November 20, 2012

Kepala yang mahu pecah

sakit kepala dah masuk hari ke dua...demam and selsema dah masuk hari keempatbelaslapanratoskali..tak suke kalau sakit kepala.... :( sebab i olls kan specky..so, die effect kat mate..nie semua simptom hormonla nie..gatal gatal pon dah kuar...huuuuu...cer try tunggu sehari dua lagik...memang datangla kawan baik para wanita sekalian..huhuhuhu

namo amik ubat..i olls rela tahan sakit kepala...tonggeng kasik kepala kat bawah kasik darah menurun kat kepala semua tue dari makan ubat..sebab nanti lagik teruk...i olls adalah seorang yang sangat susah makan ubat...kan dadah tue~~~* huuuuuuuuu...selalu kene marah...tapi tanak macam mane???nak balik awal tido dalam selimut bucuk sambil ditemani Jahir..huuuuuuuuuu

datang kerja pagi tadi pon macam mamai mamai je bersiap aw..hairdryer rambut pon macam ape je...sikit sikit jela...jalan pon macam terhuyung hayang je... :( uwaaaaaaaaa..aritue dah tanye Doc Uncle Kumar Mr Ir Z..die cakap ambil EPO 1000mg sebab semua nie sebab hormon...humpppphhh..kene start amik balikla...dulu amik tapi kan kite dah lame stop...hummmmmm...name je bawah kedai watson...baik!!!balik karang beli!!! :)

jadi terima la muke orang demam selsema batok sakit kepala package...huhuhuhu


xXhugsnkissesXx

Wednesday, November 14, 2012

Cakit Kaki looooo T_______T

halloh halooooh...penat yeh kene jalan jauh sikit tadi...hihihihi..sebab harinie i olls pergi kerja naik bas...huhuhuhu...comelnye bangun pagi pagi tadi ayah antar dekat Mr Ir Z menantu yang tunggu tepi jalan...pastue naik bas pergi kerja same same sampai Pasar Seni..ihiks... :P nasib baik tido xnganga tadi...ahaks.. :P dulu akak Mr Ir Z siap amik gambar i olls tido nganga....penat sangat tue...kekekeke... :P buruk perangai die tgk i olls adik ipar tido...kikikiki :P

ni bas naik pagi tadi dari Seremban~~~*

bas yang ditunggu 40 min..huhuhuhu

tapi tadi sampai Pasar Seni dalam 7.30++ pagi...sekali tunggu punye tunggu bas U85 pukul 8.10 baru dapat bas...tak berhagak gaya bos!!! :P saampai office confirmla kan lewat dalam kol 9 camtue..seb baik xde punch card.. :P huhuhuhu...pastue die p tinggalkan i jauh na pulok tue!!!rasenye bas yang selalu i olls nampak tue Metrobus kot...

cakit kaki i beee...penat~~~* nak urut boleyh??? gedik melampau!!!!pang kan sajor minah nie!!!!hahahahahha

balik nie maybe amik bas mane yang tercepat...lao bas tue ke LRT kite amik jela LRT sampai Pasar Seni..jangan cik abg Mr Ir Z lupe die kene tunggu binik i olls sudeyh!!!!memang setahun gua merajuk nanti!!!kekekeke :P

Mr Ir Z ckp bas nie best!!pagi tadi tengah lenggang lenggang jalan lintas jalan die ckp bas best dah jalan...balik jom naik bas nie beeee~~~*

xXhugsnkissesXx

Monday, November 12, 2012

Kemalasan melanda~~*

harini isnin...esok selasa cuti..huhuhu..kalau dulu kerja KPT mesti dah sibuk sibuk ambik cuti tao..tapi sebab keje company Korea nie nak ambik cuti pon kene kira kira..halaiiii~~~~* :P sabar yo la..huhuhu.. :P


bajet bajet nak pergi keje dari seremban harinie..tapi sebab semalam kan ade class (kanak kanak sekolah betol)..so, sebab bas pon dah takde dari Shah Alam ke Seremban so macam nak sesedihla kan pergi class naik bas and balik Seremban balik nek train yang lembabs ituew...tibe tibe ade orang sedih sedih cakap.. "pergi naik keretala...then u tido rumah sewa..i balik seremban...esok pas keje balik ngan i"

terus setuju ajor!!!!hahahaha...alang alang class 1 je kan and sampi pukul 4 kite pon bookingla Skyfall dekat Paradigm Mall..huuuuuu..canggih nye tempat parking die.. :P gayat i olls noks!!!!hahaha.. :P

so, harinie pergi kerja dari Sunway sajor...ingatkan xdela jammed..sekali jammed jugak dekat federal...apekah???!!!!kenapa semua xcuti nieyh!!!!!geram jeh!!!! :P


nie balik karang ade ura ura nak jemput Mr Ir Z kat office die kat Jalan Kampong Attap tue...dah tengok google maps and waze jugak...ade takot and ade seram ade sejuk ade peluh...hahahaha :P confident ke idok i olls nie karang nie???hahahahaha...

jammed ke idok eh karang???itu jek nak tao...hahahaha :P

luse datang kerja maybe naik bas sajor dari semban..tapi kene tuko bas la kan kat Pasar Seni...sajo jo nak adventure..kalau tak Jumaat nanti naik sajor keta semula..hihihihi :P

xXhugsnkissesXx

Friday, November 9, 2012

Pic Kimie Konvo (Ampat tahun lorr)..

holalalaaaaa~~~* arinie riang gembire ngko kan Jujue!!!jangan menangis sudeyh!!!!huhhuhu :P mintak dijauhkan!!!AMIN!!! 

Its FRIDAY yowwww!!!! :) esok cuti rehat umah!!!!yeah!!!!tapi Ahad class.. T_T nak wat cane...sikit jeks lagik!!!kalau nak convo macam Kimie kene la belajar rajin rajin..hieeee~~~* mamat kenit tue kan convo combo semalam..hahaha :P dah request nak picca dari my sis..and dah dapat pon..dapatlah edit sikit sikit tadi dalam menyiapkan asignment Fiqh Muamalat..hieeee~~* ustaz comel jangan marah no!!!! *wink*

jom layan picca..i olls taktau turutan so sile abaikan turutan eh.. :P hiks...btw, saya sudah upload picasa pada pc office..yeay suke!!!! :)

cekidaouutttttt~~~*

sebab i olls takde sane so caption ade sukehatimakbapakoptimusprime.. :P

haishhhh...nie ape kes nie???mcm nak kiss je..huhuhu :P padahal orang tue bercakap kan???pandai buat fitnattun Jujue nie..huhuhu :P i olls tanye my adik nie ke gf die...hamboiiiiiiii..kecik kecik dah ade gf ngko!!!!hahahaha..adik i olls ckp mase tanye gf ke???die tersipu sipu malu..atoiiiiii!!!sunat kang!!!nak aje die tue..tp kang mcm mane i olls nak kiss kiss die???nak gomel gomol die...owhhhh my baby boy dah besar!!!!!drama queen nampak!!! :P hiskkkk... :P tp adik cakap tanye kimie name budak nie sape???die cakap Izzah..padahal kat name tag Sarah..sesuke hati ngko je kan Imie oiiii.. :P tp die penah ckp dengan i olls gf die name Izzah...yela kot nnie budaknye...fefeeling Izzah and Haris ombak rindu ngko adik i olls~~~* hahaha :P

i tot this is Adam yang selalu buli die tue..hahaha :P Adam tue suke tumbuk Kimie sampai ade sekali tue jiran sebelah umah Kimie Auntie Selvi p sekolah Kimie nak jmpe Adam tue la...ko hado bodyguuard????hahaahaha...btw, adik ckp nie Afiq.. :) kwn die la kot sebab banyak je gambar berdua..hieeee..

alalalala shomelnyeeeee~~~* si kenit kene duduk depan...hihihihi..kes comel pendek la nie.. :P kikikiki..i olls dulu takpenah nye duduk depan...selalu belakang je.. *nak cakap ngko tinggi ke Jujue oi??? :P*

my adik cakap baju tadika lain cantik je..baju sekolah Kimie nie je macam nie..dahla takde topi...alahai shiannye die..xpela eh..nanti convo dip,degree,master and PHD pakai topi eh...AMIN!!!!

main susun susun kasut pulak..nasibla ngko Sarah/Izzah...kasut Kimie tue bau cegonn..hahaha :P apekah itu???

muke mcm ade ketat disitu...hahahaha..adik cakap die tension sebab lame and panas..ramai budak budak pastu bagi sorang sorang..huhuhuhu...baju besar yang tak boleh blah tue...kekekeke..lenkali fitting dulu k... :P hahahahah

bersame ibu tersayang...inilah ibu die..suke nyebok ibu i olls die nie...hahaha :P sayang kamuuu bangat!!!!!

my adiks...hihihi :P muke tue yang tak boleh blah...lao lame sket nie confirm kene penumbuk nie...hahahaha :P

dapat hadiah tueeeee~~~* kalah convo i olls n Mr Ir Z ha..hieeeee~~~* :P

siap ade teddy bear congrats sume...ko hado???kekeekekek :P

hasil hasil Kimie..oklah from 4 years old Kimie kan... :)

abisla sudahhhh~~~* untunglahhhhh 4 tahun dah convo...hihihihihi :P thn depan sekolah mane pulak Imie.. :P

xXhugsnkissesXx


Thursday, November 8, 2012

Combo Kimie???

harini Khamis u olls~~~* happy sesungguh la kan ngko!!!mesti lor!!!!esok balik Seremban bersama si dia yang tersayang~~~~* gatai no!!!!ahaks.. :P

harini ade orang tu convo u!!!!!!

"along...ari Khamis nie imie combo!!!"

Mr Ir Z cakap combo McD ke???hehehehe...suke naw die bergaduh ngan mamat tue taw!!!tengoklah mase pergi Langkawi haritu..bergaduh je..tapi dalam bergaduh bergaduh tue tetap la Mr Ir Z tue idola si Kimie Kimot tue...phewwwww~~~* tak boleh tahan betol!!!!hahahaha...maybe sebab we olls takde lelaki besar besar kan..and die selalu jumpe Mr Ir Z..so, terus idolkan mamat tue..hahahaha...

dengan bangga nye "Kimie mengidolakan i..u hado???" sambil wat muke kerek..eklehhhh~~~~* bergaduh kang pandai pulak lari...hahahah :P

ehhhh...lari story pulok...hahahaha... :P

tadi call my adik tanye pasal convo Kimie sebab de adalah photographer tak bertauliah since die pon cuti kan..she said malam nie die upload gambar kat FB...kite tunggu ye~~~* :) nak cakap dengan kenit tue tapi die tanak sebab kepenatan and kepanasan...huhuhuhu...dah terbaring terlentang dah adik ckp...kekekekekee :P

psst: nanti balik Seremban kite upload picture Mr Ir Z dengan Kimie yang budget baik dekat Langkawi tue yeh??? :)
xXhugsnkissesXx

Tempting Thurs~~*



sekejap sekajap dah Khamis...esok Jumaat!!!!


yeay!!!!

cepat sungguh masa berlalu...

hopefully segala berjalan lancar...

Amin!!!!!

InsyaAllah....

:)

Chaiyok!!!

xXhugsnkissesXx

Wednesday, November 7, 2012

Si Butang yang tercabut~~~*


haiiiii si butang~~~*

butang ape kalau u olls pandai????

huhuhu..monster sungguh i olls.. :p

ini adalah kali ke 3...

T_T

*kulat kulat mate pandang foods*

xXhugnkissesXx

Tuesday, November 6, 2012

Hujan lebat lebat


hujan lebat kat luar tue..kite lapar pulok~~~*

haish..baru je tadi entry muke dah macam dulang nie nak makan lagik???sungguh tiada kesedaran traffic disitu..huhhu.. :P

jam jam nie terbayang kek ceklat ibu buat semalam..huuuu~~~* berhagak sangat tanak bawak p keroje arinie pagi tadi..lao tak sambil hujan sambil kunyah kunyah kek..huuuuu~~~* ngakk apa apain dong!!!tapi kawan guwe suda kaci ini.. :P bahulu besar abangnya kawen..

so, ape tunggu lagik???mehla mengunyah~~~~*

hieeeeeee....

xXhugsnkissessXx
Published with Blogger-droid v2.0.9

Ampaian millenium

milennium xhengat sangatla kan.. :P

sebab cik adik dapat cabutan bertuah kan, Cik Puan Ibu pon berbaik hati nak sponsor i olla balik Seremban pas class Ahad tue...hoyeah!!!memang ditunggu sebab baju banyak nak dibasuh...kat umah sewa takdak machine so alang alang boleh bawak balik rumah khennnn.. :P no no no!!!!jangan cakap i olls malas plissssss~~~* :P hujan hujan takleh basuh pakai tangan..sebab nanti kan die tak kering..xbaik no... (alasan dusta mendustai!!!) hehehehe :P

laju laju balik Seromban sambil bawak baju kotor...huhuhuhu :P kite basuh pakai machine sidai dalam rumah pon esoknye xsempat kering lagi lorrrrr..kene la letak kat seat Polly otw kerja Isnin...

makanya Polly macam kedai baju kejap..huhuhuhu..

sungguh tak berseni keadaan pengampaian baju dalam kereta i olls... :P

xXhugsnkissesXx
 

Sedulang mendulang

osah ghisau eh skang nie..(kua bahaso noghori acik ha) huhuhu..makan tak berenti..mengunyah aje..lepas tue bile nak ambik gambar baru pasan muke dah sebesar dulang..pegi timbang sekali naik berkilo kilo suda...

aduhaiiiiiii~~~* selere makin mencanak canak..yang Mr Ir Z pulak boleh rilek je ngekor apo i olls nak makan..huuuuuuu~~~* bile i olls bising "gomok r gomok!!!!" die buleyh cakap "lao u gomok i apo???"

sape suruh join i olls makan!!!!asal i olls makan die pon nak makan...kejap lagik die pom bebel...haishhhhhh!!!!seems like dedua kene stop makan nie...sape suruh nafsu makan same naik macam i...opssss...hahaha :P i olls order mee die order nasi, order kuey tiow die order nasik..pastu salah kan i olls bawak p makan...haiippppppp..

Mr Ir Z: u la nie nak makan sinila situla..itula..inilaaaa..

i olls: ayah kite kate kalau nak makan pegi je.. :P yg nak makan nye i olls..ngape u mamam jugeeee???

Mr Ir Z: kite pom nk jugeeeeeeeeeeeeee..

cehhhhh...selera kan???pastu salahkan kiteeeeeeeee..xpeeeeeee.. *lempang lelaju kang jujue!!*

alalalala perottttt~~~* menangis la perot i olls pasnie... T_T no more full tank..half tank je ek???

nak tengok muke orang start membesar????
-
-
-
-

-
-
-
-
-

-
-
--

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

--

--

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

tadaaaaaaaaaa~~*

bajet bercahaya... *larik p Zimbabwe jap*

xXhugsnkissesXx
 

Monday, November 5, 2012

Saya Menang Moto~~~*

hahaha..entry ini suppose ditukar kepada saya menang TV LCD... :P huhuhuhu..sungguh xsangka..sape tahu pergi padang MPS xbawak ape ape sememeh pakai sweater kuning menyala Cik Salleh my adik terus jadik lucky and dapat cabutan bertuah tv LCD Panasonic Viera dengan hanya tulis name atas sehelai kertas sahaja *tipu....banyak kertas!!!hahahaha*

tv yg dimenangi adik i olls..atas bawah berLCD ha..huhuhu :P

semalam mase i olls tengah nak pergi class tibe tibe my adik call *i olls xbalik seremban sabtu tue sebab kija* huuuuuu...

adik: weyhhh..nak dengar cite best x????

i olls: ape weyh???

adik: jangan terperanjat pulak...

i olls: apo bondo eh???cakap jela...

adik: semalam kitorg pergi padang MPS sebab ade sambutan ........... (sorry i olls lupe..hahahah :P) aku mase tu nak pergi Juscco sebab nak beli adiah kawen kawan aku..tp pakngah beriye sangat soh pegi padang MPS bawak mak ngah and batalion sume..aku p jela jusco jap diorg sume dalam keta and aku turun beli adiah jap terus pecut p MPS balik...sampai sane pak ngah bagi kertas untuk cabutan bertuah..ade la beberapa belas die bagi aku...aku tulis la name aku..saje jela sebab banyak jugak la hadiah die..ade hamper, peti ais kecik, motor, tv sume..mule mule cabut untuk hamper name aku naik malas aku nak pergi sebab Kimie ngamok n pkai sweater aku..aku kene pakai sweater kuning menyala ayah pulak *amik ko!!!ayah pon kunin... :P* so aku soh Nabila p amikkan..pastu angah iesha plak dapat hamper..pastu name angah iesha lagik tapi Nabil Raja Lawak cakap name die dah sudah so xleh dapat lagik...pastu cabut hadiah besar2 pulak...name angah iesha naik untuk water dispenser..berlari ayah and nabila tolong sebab die kenit sangat...sampaila 2 hadiah last yang terakhir dan terbesar..Tv LCD and motor..cabut untuk tv dulu..Nabil cakap okeh...nie perempuan eh..laki laki takyah perasan..pastu die lahir tahun 90an..mase nie ibu cakap darah die and mak ngah dah berderau sebab aku n nabila kan 90an..pastue Nabil cakap lagik, no phone die 017 carikla sendirik..andddddd.......Noor Junayantie!!! (Nabil salah bace...h die ingat n so jadikla junayantie instead of juhayantie)...ibu melompat2 dah...aku cam blur weyh!!!!parkinson aku jap kat situ..lari2 naik atas dengan baju kuning menyala tue..pastue Nabil cakap..mane larat nak angkat sorg...ayah datang pon die cakap "nie abg ke sape dik???" bile cakap ayah die cakap la kecik jugak ayah nye dari TV...huhuhu..mengigil aku amik gambar ngan Datuk SUK N9, MNasir sume...hahahaha...memang xsangke gile!!!!!

hahaha..i olls mase dengar cite panjang lebar die sengih sajor la..memang la tak sangke kot..pegi takde harap pape pon..skali bertuah sangat sampai dapat TV lcd screen pulak..hehehe :p haish...untunglaaaaaaaaa~~* :P tak pasal pasal dapat tv free kat umah..hehehe..same pulak brand dengan tv yang sedia ada and same pulak besar...hahahaha :P

alhamdulillah~~~* :)

kesimpulan nye jangan disangka kan..rajin rajinla join lucky draw pasnie..hehehe :P

xXhugsnkissesXx

Friday, November 2, 2012

Popol dalam kenangan (entri emo)

*entry emo*

last moment Poopol in Sunway before heading back to Seremban and before he leave me.. T_T

rindu dengan die nie..dah 5 bulan ( 7 haribulan ni genap 5 bulan) die takde dengan we olls..sedih sangat...die la yang menemani i olls 3 tahun kat Segamat dulu...susah senang semua same dengan die nie..die nie diberi nama Popol...die selalu dikelilingi gadis gadis comel..sebab driver die pon gadis comel *muntah!!*..macam macam kenangan ade dengan die...temperature naik, timing belt putus, baterry abis, meroyan sedih, meroyan happy, balik tengah tengah malam, gear stuck, naik genting, accident and macam macam lagik..die nie paling rapat dengan i olls..we olls namekan die Popol..sebab die kaler purple..to make it cute we name it Popol...he likes it!!!he serve me as good as he can..

tapi sekarang die dah takde lagik dengan we olls.. :( i olls sedih mase die kene ambik..mase tue i olls xde dekat rumah sebab i olls kat Sunway...i olls nak balik Seremban je mase tue tp my mum and Mr Ir Z cakap xde ape pon boleh dibuat...and yerp im emo sebab i olls nangis kat sini..lame kot die dengan i olls..sampai mum suruh Kimie call me to cheer me up sbb i olls dah nangis beriye kat sini...i olls tak sempat nak tukar no plat ke Polly and so on sebab i olls xdapat cuti..luckily BIL Mr Ir Z dah tolong banyak..takkan nak suruh die susah lagik untuk transferkan nombor..my mum cakap we olls redha jela..lagik pon kalau we olls amik nombor die nanti macam mane we olls nak tao tue Popol atau tak sebab mum cakap owner baru Popol nak tukar color die..tapi we olls tao..we olls akan kenal die walau ape jadi...bunyi die takkan berubah...perasaan apabila pandang die takkan berubah..mesti ada sesuatu yang akan membuatkan we olls kenal die..15 tahun bersama die dah membuatkan we olls immune dengan die..sebab i olls takde mase die kene ambik i olls janji akan carik die if i olls balik Seremban...tak kisahla mane mane i olls pergi i olls akan carik die jugak..

tapi dah 5 bulan die pergi and i olls still tak nampak die dekat mane mane pon..i olls rindu sangat die..bile nampak je kancil color purple the entire family will be staring at it..see..bukan i olls je rindu die..we olls semua rindu die..and then we olls akan kehampaan bile tengok its not him.. T_T pernah sekali i olls tanye BIL Mr Ir Z sebab die yang uruskan semua pasal Popol and Polly tapi die pon cakap taktau..sebab die cakap Popol dah tua sangat.. :( i hope he's not at any chop chop store..hopefully!!!i hope he still on the road..still lagik berkhidmat dengan jayanye...for me Popol takde masalah ape pon..sebab we olls salah hantar mechanic..mechanic yang dipercaya sangat turn out stab our back..hmmmm..sebab mechanic tue Popol jadik mangsa and sebab die i olls terpaksa lepaskan Popol..

kalau Polly dengar mesti die sedih and ingat i olls tak welcome die kan???bukan..i olls welcome die sangat..i olls bersyukur Polly datang dalam hidup i olls sebab it means a lot to me..that i manage to buy her and own her, but in the same time i miss Popol..i olls takkan lupekan Popol and tetap akan bukak mate and telinga luas luas untuk carik die..

for Polly pulak..i will love u!!!!love u sangat and jangan risau..i'll take good care of u ok!!!i'll be nice to u..InsyaAllah!! im such a loyal person so, i'll stick with u ok.. :) and for remembrance of Popol we named u as Polly.. (but sometimes i doo tersasul call her Popol..but Polly is she and Popol is he..)

hopefully we will meet him one fine day..InsyaAllah!!! :)

Popol in memory 1997 - 2012

xXhugsnkissesXx


Wahai Bas..........

stressnye tahap gaban skang nie.. :(

sebab ape???sebab bus dari Shah Alam ke Seremban dah takde lagik!!!!! T_T apo kono lak minah nie naik bas kan???ngape tak nek Polly je???huhuhuhu....

macam nie cito eh...meh duduk minum goreng pisang cicah neskopi o jap..huuuuuuuu *tawa dalam tangisan*

okeh...cite bermula begini...tersebutlah kisahhhhhhhh~~~* (melampau!!!)

okeh...back to sad mood.. T_T

as u olls know, i olls kan budak sekolah lagik...every week ade class and every week jugak i olls balik Seremban...selalunye sebab class Ahad tu just 1 class je n start pulak pukul 2.00pm-4.00pm je so i olls selalu gerak Ahad tue dari Seremban naik bas and balik Seremban balik dengan bas..selalu i olls naik bas Transnasional pukul 11am balik 5.30pm..lepas tue kan start this November bas Transnasional dah tak pergi Shah Alam lagik!!!!!MENGAPAKAH???mengapa ini terjadi kepada ku????

i olls naik bas sebab kalau i olls naik Polly, i olls kene terus balik Sunway..takkan nak balik Seremban balik kan???membazir sajor!!!tapi masalahnye i olls malas nak balik Sunway sebab bukan ade pape pon.. :( i olls kan tak suke dikelilingi kesunyian...selalu balik Seremban balik ade Kimie si Monster saya tue Mr Ir Z...huhuhuhu :P Isnin pagi tue boleh gerak dari Seremban dengan Polly sambil bawak bekal ibu masak...

macam mane nie????Transnasional nie tak kesian kite ke???????? :( tanak kawan kite ke????

huks... :( balik nie kene p station bas Shah Alam nak cek ade bas ke tak..huuuuuuuu..

doa doa ade la bas yeh...

AMIN!!!!

kenapa awak dah taknak kawan kite???? :(

xXhugsnkissesXx

Thursday, November 1, 2012

Sleeping beauty office..

hihihihihi...... *gelak evil*

tadikan kan kan...ujan tao sinie...mwahahaha...and mate i olls pon jadi stim setim siakap masak stim..pastu i olls bentang towel kecik i olls atas meja and betol betol skit pastu plop.. (bunyi macam batu campak masuk air je) hahahaha..

i olls TIDO!!!!kekekekeke...rilek pulak tue my boss xkejut..mwahahaha...sedap weyh!!!!!pastu terpisat pisat bangun sebab ape tepon bunyi...alahai ngko nie kok ye pon....hahaha :P kacau daun betol!!!!!

bestnye la hai kalau hari hari macam nie..kekekeke :P (tapayah nak perasan sangat hari hari..kejap lagik kene ketok dengan boss eh..hover pulak!!!)

lalalalalala~~*

nasib baik xtidoq macam anak acik google nie..hieee~~*

xXhugsnkissesXx

Entry semalam (HP sapa?????!!!)


sampai je parking tibe tibe HP i olls bunyik..rupe rupenye my friend Ema called ckp HP Cik Phia kite tinggal dalam keta....

hieee~~* muke jahat!!!!

abis la Cik Phia, Cik Abg call i olls interview ek??? :P hihihihihihi

xXhugsnkissesXx
Published with Blogger-droid v2.0.9

Tekak Tekik Tekuk

teka teki tekuk...sape pandai die memang terrer~~~*

apekah yang sedang membebel sekarang di SS2 inie???jawapannyeeeeeeeee..


-
-
-
-
-
-
-
-

-
-
-
-
-

-
-
-
-

-
-
-
-

-
-
-
-
-
-
-

-
-
-
-
-
-
-
-

-
-
-

-
-
-

-
-
-

-
--

-
-

penat????sile scroll lagik eh... :P

-
-
-

-
-
-
-
-

-
-
-

-
-
-
-
-
-

-
-
-
-

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

-
-
-
-
-

-
-
-
-
-
-

jawapannye adalahhhhhhhhh

-
-
-

-
-
-
-
-
-
-
-

-
-
-
-
-


-
-
-
-
-

-
-
-
-
-

ME!!!!!!

Ye..Jujue la yang tengah membebel dekat SS2 nie..sebabbbbbbbb sangatttttttttttttttttttttttttttttttttt LAPO!!!!!huhuhuhu...cepatla pukul 12...we olls lunch pukul 12...huhuhuhuhuhu :P

saje je xde keje nak suruh u olls excercise mouse..hiiii :P

im sooooo hungry that i could eat a horse~~~* :P

xXhugsnkissessXx

Langit berjaring.. :P

Hallo hallo hallooooooooo~~~* panjang melampau na..hehehe :P

tepon SKYNET prob ke ek???

dari semalam call tak pat..

huuuu~~~*

dah la they olls nie suka gune SKYNET...mahai pon takpa..biaq p na.. :P asal cepat sampai...huhuhuhu



please pleaseeeeeeeeee be good na... :)

xXhugsnkissessXx

Wednesday, October 31, 2012

Kotak si kotak.. :)


ini semua nak kene anta harinie...nie batch harini ke Johor & Singapore sajor...tunggu batch untuk ke East Malaysia pulak...

semalam busy mcm hape..harini rilekla pulak pagi nie..hieeee~~~*

tp ade je yang dok lalu lalang belakang i olls nie... "apehall??tak puas ati???" huhuhuhuhu.. :P

perut dah kenyang...minum milo cicah roti...sedapnye kalau dapat bantal bushuk... (Mr Ir Z ckp bantal bushuk i olls busuk giler!!!memang r!!!! :P sesuke hati je die campak campak bantal tue ngan my cousin aritue...eeiiiiiii!!!!!)

xXhugsnkissesXx
Published with Blogger-droid v2.0.9

Tuesday, October 30, 2012

Alolololoooooo~~~* baru timbul..

phewwww... *sambil lap peluh jejeh jejeh...ewwwwwww~~~* huhuhuhu..sungguh menggelikan Jujue!!!huhuhuhu...aritue kemain melambak betoi hang p post entry kan Jujue...kejap kejap update...pehhhhhhhh~~~* tak boleh blah...skang???senyap sunyi...huhuhuhuhu :P kija manyak maaaaa~~~* :P sorry sorry naik lorry la....huhuhuhuhuhu

boleh tak nak duduk umah goyang kaki bulan bulan dapat duit gaji Mr Ir Z kasik???boleh dak????boleh laaaaaaaa~~~*

dah..tapayah nak merapu sangat...

sile hadap DO yang nak kene check telly ke tak nie... *ekleh...kuar 1 ctn je ape de hal...belakang tue tgk dak???*

okeh okeh...i olls suda merapu...byeeeeeeee


xXhugsnkissesXx
Published with Blogger-droid v2.0.9