Tuesday, January 4, 2011

Friendly Blog Award..

balik-balik je terus buat entry award.. :P hehehe..nak buat macam mane..hutang kene langsaikan.. :) kite kena support kawan-kawan kan.. :) Thanks to Chuu sebab kasi Jujue award nie.. :) *blushing* sebab die cakap Jujue gojes..hiks..malu-malu miow2 kejap..hahaha :P (sengal la hang Jujue..wat malu jeks..*DUSH DUSH DUSH* sile sedar eks.. :P) lalalala~* thanks darl sbb tag kite.. :) meh kite buat..kang membebel xkemane kang kalau biarkan i olls nie without supervision..hohoho :P


- Pendapat tentang blog Chuu (tuan yg bagi award nie)
blog Chuu sangat comel!! :) die suke tulis macam-macam yang terjadi di sekitar..die suke blogwalking jumpe kawan-kawan dan peramah..die suke buat tag dan mengetag org jugak.. :) entry die semua sempoi-sempoi but nice..tulisan die pon cute jeks... :) ..kawan yg best jugak di alam blog ini.. :) thanks darl!! :)

-Tempat paling ingin dilawat
owhhhh..i olls sangatttt dan teringin sampai meleleh air liur nak g Korea and LONDON!!huhu..Korea tue baru sekarang rase nak pergi, setelah berjinak-jinak dengan dunia keKoreaan (ecewah!!hahaah)..LONDON tue adalah impian i olls semenjak i olls bermimpi hidup semati dengan Prince William..tapi sekarang tak nak kawan die..die nak tinggalkan i olls!!! MENCI SAMA U!!!janganla kahwin sama Kate tue eks??kite sambung balik ye William?? :p (haaaa..kan dah cakap..Jujue nie tak boleh kasik bercakap..xhenti dah kang..hoho :P) syhhhh..diam-diam..nanti Mr. Ir. Z dengar abis i olls.. huhu :p

- 3 perkara tentang diri saya
> selalu orang ingat i olls nie Cina..dah biasa dah kene tegur dengan diorang dalam bahasa Cina..huhu
> i olls nie sekarang dalam mood bunga-bunga yang melampau tahap gaban-fire-monster-besar-tapak-kaki-pon-tak-mati..huhu *wink*
> sudah 2 hari sakit kepale melampau sebab *red flag* datang..huhu..nak cabut kepale letak kat tepi boleh??

- Passing this to??
ANYONE, ANYBODY who came here!! :) yups!!!its all for u and u and u!! :) feel free to take it.. ngeee~*

xXhugsnkissesXx

6 comments:

chuu said...

tengs jujue sudi buat ^0^
cabut kepale letak kat tepi? meh chuu tlg simpan kepala tu
nti hilang haha :D

jUliANa^sAlLeh said...

hehehe...simpan bebek aww.. :) jgn kasik ilang.. :)

eMMe said...

congrate jujue dpt award~
piwit....

jUliANa^sAlLeh said...

thanks kakak..its for u jugak.. :)

eMMe said...

oh! really big thx dear~ i amik skrg!

jUliANa^sAlLeh said...

kak eme : :)