Friday, January 14, 2011

Kimie and Somersault~~*


somersault..

u olls boleh buat???ewwww..i olls tgk macam scary jeks..tp chumeils..tapi kalau ke belakang tue boleh patah tengkukla..

and can u imagine???seorang budak umor 3 tahun buat somersault ke belakang..without any hesitation ok!!!tanpa gerun dan takut..tibe2 saje die berpusing..so, u olls yg jadik mak,kakak,sedara atau org yg menengok nie seram tak???

hishhhh!!!!

semalam tanpa segan silunye ini budak ah nama Kimie telah membuat somersault depan i olls sebanyak 2 1/2 kali..sebab ape i olls ckp 2 1/2 kali???sebab yg third time tue die xjadi..die terjatuh..

haiyoooo!!!jantung berdegup laju ok!!!!org tak suruh pun dia buat..die buat tibe2 sebab terlalu excited sangat kot jumpe we olls..yg 1st tue i olls sorg je nampak..2nd tue my dad nampak jugak dengan i olls..and the third one tue we olls nampak ramai2..haduiiiii synggg..i olls mmgla suker org wat somersault..tapi awak tue baru umur 3 tahun syngggggg...takmo2!!!kang patah riuk leher tue..

terus i olls bebel die..

"Kimie..NO NO NO..jangan buat macam tue..nanti leher Kimie patah tao..haaa..dah takde leher..mane nak beli??"

die pulak dengan muke senyum2 jeks..hadoiiii..paham ke mamat kenit nie??kang wat leher teddy patah kang keganasan pulak..hadoiiii..

tue la..tgk lagi video artis2 korea yg dok wat somersault, breakdance tue..hish..

camniela die wat semalam..i olls tergamam ok tengok!!!



dan inilah muke budak yg membuat somersault sebanyak 2 1/2 kali semalam dan menakutkan i olls..


Mohammad Nabil Hakimie bin Mohd Atan


p/s: takde pic die wat somersault sebab i olls tergamam..huhu :P

xXhugsnkissesXx

2 comments:

iszieylyanziy said...

wah,,,terer lah,,agpon dak tu comel,,,,nk ngorat boleh?hahaha

jUliANa^sAlLeh said...

dah ade gf..sayela..hihi :P