Tuesday, January 4, 2011

The beginning of 2011~~*


owhhhh..sorry sangat u ollsss!! :( huhuhu..i olls nie dah kehilangan dari dunia blog kan..huhu..bukan ape..lepas aje holiday haritu terus dah senyap sebab penuh dah activity..penat and tak larat nak update..huhu :( kesian u olls mesti tertunggu-tunggu kan?? (eishhhh..perasan glamor la hang Jujue.. :P) bukan la..mane tao ade yg memang menunggu kan???hieeee~*

so, dah dah..tak nak bebel panjang-panjang lagik (mcm la hang bukan mak nenek kan Jujue), i olls nak ucapkan HAPPY NEW YEAR TO ALL!!alarr..sempat lagi..boleh lagi nak wish new year nie..bukannye dah doploh pat (24) haribulan kan??huksss.. :P

pastu kan..u olls nak tao x??nak x??hehehe..2 haribulan haritu kan, kan, kan, kan, kan...................................Birthday Saye!!!!jadi..Happy Birthday To Me!!!!hohohoho..sweet 21..ahaks.. :P kire sendiri eks??


ape??mao alamat nak post hadiah??alamak..malu saye..hiks.. *blushing!!* (dah-dah..jangan nak perasan k Jujue!!!) :P hehehe..

so, di tahun baru nie takut nak make resolution sbb i'm afraid that i'm not able to fulfill it..huhuhu..tp mcm sendiri-sendiri fahamla kan mao capai ape..huhu..antaranye :

- nak belajar lagi rajin tahun nie!!nak naikkan pointer lagi!!! (sebab dah janji dengan Mr. Ir. Z..hieee~*)

- nak rajin-rajin kerja dengan gigihnya!!! *chaiyok!!*

- nak jadi anak, girlfriend, rakan dan Jujue yang makin baik dari tahun lepas..

- tak nak emo-emo lagi..(kesian Mr. Ir. Z..die selalu jadik mangse..huhu :P)
- nak kumpul duit!!! (hiks..macam-macam plan!!!jadi..sila berjimat!!!JOM JIMAT!!)

dan last sekali......

- nak jadi makin comel!!!! (hahaha.. :P adekah ini satu resolution??huhuhu :P mungkin boleh!!! :) hehehe..)

ade lagi nanti i olls cakap eks??rase nye tue jelah kot..nanti kalau nak tambah lagi i olls tambah lagi ye??

so, HAPPY NEW YEAR TO ALL OF U MY DEAR FRIENDS and Happy Birthday to me too!!! *wink* :)


p/s: alamat nak post hadiah sile mintak eks??hahaha.. :P

p/s 2: thanks abg google kasi pinjam pics.. :)

xXhugsnkissesXx

2 comments:

☆aDihAys☆ said...

wah..banyaknyer..
semoga dpt capai sume..

jUliANa^sAlLeh said...

thanks dear!!! :)