Tuesday, January 11, 2011

Demam ke??

haish..semenjak kena tonsils nie haritue, i olls mcm kejap demam and kejap ok..haritue makan ubat ok dah sampai i olls dah boleh pergi rumah member i olls kawen, jalan2 carik laptop my adek and merayau sunway..lepas tue semalam mase nak balik dr office tibe2 i olls rase kepale i olls panas and macam tak selesa je..balik rumah makan ubat balik and harinie ok sikit..

haish..kenapela eks??sepanjang weekend haritue i olls ok jeks..even Mr. Ir. Z pon pening kepala..cano eks?? :P haish..u olls doa2 kan la i olls ok..boleh i olls sambung pot pet dalam blog nie..huhu..kesian dah berabuk dah..banyak entry hold nie sbb kat opis ssh sket nak blog sbb banyak kerja dah sekarang..(Dato' ade dah) huhu :(

xXhugsnkissesXx

3 comments:

LiLy KnoTWiSe said...

jujue! kembali ke mari!!!!

Boloque said...

jangan lupa makan ubat yer..baru la leh update blog nih..he3

TERKINI: Lionel Messi Pemenang FIFA Ballon d'Or 2010,Dah Dua Kali La.Tahniah!

HANGAT: Kami tidak bersetuju Ana Raffali menang Anugerah Juara Lagu 25

jUliANa^sAlLeh said...

cik jia: yea!!!saye kembali!! :) heheh

boloque: baik!! :) thanks.. :) nie nak makan ubat nie..makan setiap 6 jam.. :)