Wednesday, January 12, 2011

Jual-Jual..2 ringgit..2 ringgit.........

ade gaya macam jual lauk betol2 tak??hehehe.. :) sebab kimie suke kalau die banyak2 bende we olls suruh jual die ckp "ual2..we inggit..we inggit..(jual2..2 ringgit..2 ringgit)"..hehehe.. :P tapi nie bukan version kimie..nie version Dasarian..hehehe :P

as usual Rabu is meeting day kan..so, government nie bile meeting je ada makanan..mana tak gumuknya i olls kan..hihihi.. :P so, selalunya makanan mmg akan berlebih2..jadik kebiasaan untuk membungkus balik..kalau sedap dapatla sambutan..kalau tak, abg caterer bawak la balik umah semula eks???hehehe :P

so, they olls nie bukak gerai.. :P lalala..seb bek "Abg Din" tak masuk kan..huks.. :P

*penjual lauk yang gigih membungkus lauk untuk customer..hihihi :P*


*nie boss kedai nie..die pon turun padang sekejap..haha*


*lauk2 yang telah berjaya dijual!!!LANGSAI!!! :)*



*proses2nya..banyak kan lebih??jadi rugi membazir tau!!!cube bayangkan org kat Afrika tue..huhu..tapi i olls tak bawak balik..sebab ibu n ayah jarang makan camnie..they olls fussy sket makan2 nie..kang ibu senang kene sakit perut kalau die tak biasa..plus we olls kan 3 org je n ayah tue nak makan air tangan ibu je..hehehe :P*




*pelanggan yang masih tak habis makan..hihi*


okeh..kualiti gambar kurang sikit sebab sejuk+tengah makan pastue sibuk nak amik gambar..hahaha.. :P pape pon bak kata Kak Fahiya..thanks to Dasarian esp. Kak Put, CC, Cik Jia, Pn. Azwa anf Tirex sebab masih ingat kan kami kat atas nie..weeee~* love u olls!!! :)

p/s: inilah geng pemakanan i olls!! :)

xXhugsnkissesXx

4 comments:

BuLat i2 CirCLE said...

sedap k x 2??

jUliANa^sAlLeh said...

sedap punye pasal tapau tue..hehe :)

Miss Layaleya said...

ayyyoooo!! muka sememeh cam tu pn letak.. malu woooo..;p

jUliANa^sAlLeh said...

halolo..chumeils tue..hehe *wink*