Thursday, December 23, 2010

Pertandingan Blog Paling Superb!!

smlm i olls kene tag dgn nkara..sbb die ckp i olls suke wat contest...hihiihi..sy wat yg termampu nkara..lagik pown bos tadek jadik buhsan2 watla ape yg org tag..gpon xbek hampakan org kan???ngeee~* :) hihhihi

so, kali nie adelah contest Pertandingan Blog Paling Superb! *dah contest pertandingan plaks lagi..skolah ke x ang jujue???biaq p la no.. :P* huhuhu.. :P so, contest nie dianjurkan oleh Aisyah dan adiknya Izzah *bagiuh no dok sama2 anjur contest.. :)*.. :)

nak kater SUPERB tue tadekla sgttt...tp lao org dah tag tue maksudnye SUPERB la kan..hahahah :P i olls mmg suke pasan sendiri..DA BOMB sume kan...hahaha..yela..sape lagik nak puji diri kite..kite puji sendiri la eks.. :) marilah kite puji diri kite sendiri eks.. :)


SyaratSyarat :

1. Terbuka kepada Malaysian Blogger yang tinggal di Malaysia only . Kalau korang tinggal kat luar negara, payah nak post hadiah .
2. Kena follow blog Aisyah dan Izzah dulu . Kalau tak nak follow pun takpe tapi make sure korang salu update ngan blog kitaorang okeyy ?
3. Mesti ada blog . Kalau takda blog, takdalah contest dan hadiah . :)
4. Buat satu entry bertajuk Pertandingan Blog Paling Superb ! Copy entry dan banner ini .
5. Tinggalkan URL blog, emel & nama korang di blog aisyah sahaja . Click tab Contest. Kalau korang nampak Pertandingan Blog Paling Superb !, click and then tinggalkan URL blog, emel dan nama penuh di ruangan komen .
6. Hadiah Misteri menanti anda !
7. Had penyertaan : 200 blogger yang awal mendaftar saja boleh ikut .
8. Hanya 3 blogger sahaja dipilih !
9. Kalau ada apa2 perubahan akan diberitahu nanti .
10. Tag kengkawan anda juga ! Tag lah seramai mana yang korang nak . Tak nak tag pun tak pe .

TARIKH TUTUP PENYERTAAN : 21 FEBRUARY 2011, 11.59 malam


jadik..pe tggu lagik..jomla join..meh kite memperasankan diri kite yg BLOG KITE NI SUPERB!!meh2 jom kawan2... :)

xXhugsnkissesXx

4 comments:

chuu said...

gudluck jujue ^0^

jUliANa^sAlLeh said...

thanks.. :)

syufaa said...

goodluck adek manisssss! :DD

jUliANa^sAlLeh said...

xie xie.. :) hehehe