Wednesday, February 6, 2013

Kepci sajor :)

beriye sangat kan taktau nak makan ape..last last amik makan Famous Bowl KFC ini sajor..huhuhu..nak pergi lunch td call Mr Iz Z..dia ade meeting hari nie dekat Seremban, so, balik lunch rumah before balik office dia dekat Mantin.. :P tapi tadi dia pergi jemput anak anak buah balik sekolah..merasa la kena bebel dengan budak baru nak naik...hahaha :P Rayyan bebel tanye itu inila...padan muke!!! :P

mula mula ingat nak makan A&W ke, Subway ke..kate tak banyak kedai makan...pentipu je Jujue nie kan??? :P huhuhuhu..sekali turun bawah tengok ujan...pentipu betol sebab tinjau dari atas tengok terang,,,rupenye gerimis mengundang di terik tengah hari..huuuu~~~~* :P

lari lari sekejap dekat KFC sebab i olls depan KFC jerk..huhuhuhu..nak makan yang baru wrap tue macam susahnye haiiiiiii~~~* tak tergamak nak main cak kun cak dengan dengan ayam tue...hahahaha...sekali tengok fave meal ade!!!! *hari tue orang tue cakap dah takde so muke frust sebab dah xdo* double triple yay!!!! :P i olls kan kampung~~~* T_______________T tak makan sehari nasik tak boleh..nanti sakit kepale...huhuhuhu..nangis tak berlagu Mr Ir Z nak hadap tuan puteri makan nasik hari hari... :P

so, ini lah dio~~~~~~* :P



mule mule makan dulu sedih sebab ade jagung..tapi sebab dah biase kan...alah tegal dah biase kan *macam pelik je peribahasa???* huhuhuhu..makan dengan kenyang hati!!!!sambil minum Green tea Dong Suh made in Korea.. :)

xXhugsnkissesXx

2 comments:

.::puterism::. said...

weh jujue.

sejak bila jadi "tabung kawen?"
dulu rasanya tengok "tabung korea".

hahahha

jUliANa^sAlLeh said...

haahahaha..seiring dengan peredaran zaman...kekekeke :P nk buat guano...hihihi...doa doa kan ye kakak... :) hihihihi