Wednesday, March 2, 2011

Bajet Comel ke?? :P

u olls..kalu jumpe budak nie kat mane2 macam nie jangan pulak u olls pi lempaq duit kat dia na..hahaha..dia cuba nak terai pakai spek mate itam..tapi jadik macam orang bute jeks dah..huhhu..kesian die..tapi kalo rase nak lempaq duit kat die make sure kasik lempaq duit paling kecik pon RM50 eks..tangan die gatai2 pegang duit kecik dr RM50.....hahahaha...

nak tgk dak budak tue sapa???meh main scroll2 nak???

lalalalalala~*

-
-
-
-

-
-
-
-
-
-
-
-

-
-
-
-

-
-
-
-
-
-

-
-
-
-
-
-
-

-
-
-
-
-

-
-
-
-
-
-

ehhh...dah boleh tgk???hahahahah...belum...gambaq nie special lebih sket..so, kene lame sket men scroll2...heheheh :P

-
-
-
-
-
-
-
-

-
-
-
-
-
-

-
-
-
-
-
-
-
-

--

-
-
-
-

-
-
-
-
-

-

-
-
-
-

-
-

janganla marah naaaaa..nanti kena juai..mao dak???tamao kan??? :)

-
-
-

-
-
-
-
-

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

-
-
-
-
-
-
-
-
--
-
-
-
-
-

-
-
-
-

-
-

okeh..tangan i olls pon dah penat dok wat dash n enter banyak2...so, mari kiter kenaikan si comel-pki-spek-mate-itam-macam-si-buta...

jangan gelak no!!!!








*haaaaa..nie la dia budak bajet comel skali jadik mcm org buta jeks..huhuhu.. :P*

~~peace!!!!~~

hahahaha...

xXhugsnkissesXx

3 comments:

Isteri Yang Comel said...

adeh berbaloi tau juju IEB scroll lelamer, cumel rupernyer jujue nie.. voge gitue...

alongizhamhadi said...

50.....sen leh...heee...

jUliANa^sAlLeh said...

IEB: hahaha..malu saye IEB ckp comel *kaber idung lagik tamao kembang bebanyak..kekeke :P*

alongizhamhadi: 50 sen tamao!!! :P hahha