Thursday, March 31, 2011

30 Things in 30 days Challenge Day 2: My Favourite Movie

hait2...dah 2nd day dah kan???mcm tak caye je pepagi entry nie dah kua kan??? *padahal dah auto publish* kekekeke :P abis takkan pepagi dtg keje nak wat blog kot???PENAMPA Dato' R bagi kang..huhuhu..bise tue!!!! :P pe salah malam2 nie kite wat kan???xsalah.....hehehe :P

okeh..kalau nak kate movie nie mcm banyak la..ape eks nak pilih???atoiiiiiiiiiiiiii...pikir!!!!jangan tak pikir jujue!!!!hehehehe....urmmmmmmmmmmmmmm.. *dah macam rupe org nak ber ommmmmmmmm jek* hahahaha :P

nak tulis yg sekarang ke lame dah???ke bebanyak eks???tapi kan die tulis MOVIE!!!!Tanpa S!!so, satu je la makcikkkkk oiiii...oklah2... :)

my fave movie nie adelah.........

jeng jeng jeng.....

dah!!!!jejangan nak wat dash memanyak..pening pale ha...tulih je boleh dak???

okla2...my fave movie isssssssssss VALENTINE'S DAY...

:) alaaaa..yg cite ade ramai2 tue..yg Taylor Swift jadik minah sengal tue..yg Julia Roberts jadik army balik nak jumpe anak die tue..yg Ashton Kutcher rupenye2 ngan Jennifer Garner tue..yg Anne Hathaway jadik phone entertainer tueee...dapat dah gambaran???


tolonggggla..cite tue sangat menarik bagi i olls ok!!!!i olls nie jenis yg suke cite light2 je..macam berat2 perang nie layan je...tapi mcm ssh nak digest and malas...hahahaha :P boleh tak???kekekeke..mcm cite2 mcm nie menarik!!!!!

suker giler kot!!!!! *ko taktao aku melalak dlm cinema tue* kui kui kui..over na tgk sampai terbawak dalam perasaan kan..sampai nangis teresak2..hahaha.. *sengalz* tapikan yg paling menyentuh hati tue mase i olls tgk Julia Robert balik upenye nak jumpe anak die!!!!!aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..ituela cinta yg paling suci dan hakiki!!!!!! *tue lagikla i olls meraung!!!* hahaha..aritue kua lagik kat astro...mmg tak lepas la tgkkkkkkkk...


suweet kan???ahaks.. :P

p/s : macam taktao nak pilih cite ape sebnanye...ahaks..

pp/s : pinjam poster acik gugel japs.. :P

xXhugsnkissesXx

2 comments:

Norazo Aslan said...

Jujue, ada lg nak tambah ""yang bradely cooper jadi GAY tu..!!" ohhh mak meraung ok uwaaa

jUliANa^sAlLeh said...

cik jia: awwwwww..i meraung jugak ok!!!sbbb mcm plisssssss..he's toooooo damn perfect to be gay!!!!!ouch..hatiku tertusuk sembilu!!!!hahaha :P