Wednesday, February 16, 2011

Contest "Splashy Moment" - by FiqKBE.

okeh...hutang tag kene bayor kan..so, meh kite bayor utang eks kawan2... :P

memule i olls nak bayor utang kat dak ecah nie..die ckp jujue comey!!!hahaha :P sile amik baldi yg i olls dah susun kat seblah nie kalo mao muntah eks??hihihi :P lalala~* ehhhh...tapikan betolkan ecah ckp Jujue comey??? (kalau tak pon ngaku jek aw!!!jatuh saham t!! :P) mwahahaha...haish..blog bullying la ngko nieyh!!!!dah2..membebel tak tentu arah kan..meh jalan cepat meh..

Splashy Moment Contest!!!


penganjur utama contest ni FiqKBE..nie 1st contest die..so, jomla kite sume support die.. :)

name contest nie - Contest "Splashy Moment" by FiqKBE..

syarat2nyaaaaaa.....................

1. haruslah wat satu entri bertajuk Contest "Splashy Moment" - by FiqKBE. ~~~~~DONE!!

2. copy and paste banner kontest dan jangan lupa untuk link kan ke entri ni k. ~~~~DONE!!

3. pilih SATU GAMBAR TERBAIK SAHAJA dan gambar tu wajib hakmilik anda. x kesah jenis kamera yang digunakan. gambar tersebut mestilah berkaitan dengan diri anda sendiri @ kawan2 @ ahli keluarga @ saper2 la yang kenal anda. gambar itu menceritakan mengenai anda @ mereka yang sedang bermain AIR. ~~~~DONE!!

4. tag minimum seorang rakan blogger anda. lagi ramai, lagi meriah =D ~~~~sape2 mao join jomla!!! :)

5. pastu, tinggalkan link entri anda kat entri kontest ni. ~~~~DONE lepas publish nie.. :)

6. dan, anda juga mestilah menjadi follower blog Me&KBE @ Galeri Foto Me&KBE. ~~~~DONE!!

the best part dlm contest nie sbb adiah die best!!!!!nak tao dok apo ghopenye adiah kite dapat kalu menang???

jeng jeng jeng.........................................................................................

PEMENANG UTAMA
Underwater LOMO Camera + Film ISO 400.


4 HADIAH SAGUHATI
1 jelly lens untuk setiap pemenang saguhati.


cane upe Underwater LOMO Camera and jelly lens tue eks???mst ade yg dah dok garu2 kepala kan??huhuhu..takmao2..kang snow turun... :P nie la upe die......

okeh..macam style kan!!!!jomla cepat!!!!tapikan..macam takmao ajak korg masuk!!!sebab nanti korg menang ke.. :(

tapi xpe..rezeki masing2 kan.. :) sbb i olls tadek gambo ngah men splash2..pastue kang amik gambo basuh pinggan Cik Puan Radiyah bebel..so, kite masuk gambo si kanak2 riang nie eks.. :P

nie gambo si Kimie my cousin ngah mandi dalam besen kat luar umah i olls..tukang mandinye adalah i olls sendiri..sebab mamat nie kalau nak mandi mesti nak masuk kolam..mase nie mum die nak cpt..singgah umah sekejap jeks..so, malas la nak bukak kolam..kang kot 5 hari 5 malam xmao kua kang..maka amik besen, penuhkan air n masukkan die dlm tue..dah boh sabun sume kene kasik die quality time ber'SPLASHY-SPLASHY' dalam tue..kalau tak kang menjerit!!!!hohoho..selamat semua br bilas badan balik and keluar..gambar nie diambil sblm camera basah lencun kene SPLASH dengan kimie!!!hish!!!lagik ckp don't lagik dibuat!!!gewam!!!!! :P

so, Kimie..diharap dengan kecomelan yg diperturunkan dr along, keseksian yg dibelajar sendiri dapat menarik hati para juri eks..kalau tak menang along mogok tamao mandikan kimie 8 hari!!! :P

pstttt..juri..kasila i olls menang..si kenit nie suke wat aksi tao!!!! :P pastue pandai nak tengok lepas kite snap..lepas tue die pulak nak snap..haish!!!!so, kalu dapat camera tue dimana dan bile2 buleh snap gambo.. :) lagik cantik pulak..nie blurrr jeks gambo..huhu

*kenyit2 mate kasik juri tergoda*

hehehe :)

xXhugsnkissesXx

7 comments:

ecah..merangkap anak cik nan said...

hehehe..yela2..jue comel la sgtttttt..

good luck la kite eh!hihi

.: iEyLa :. said...

gudluck dear!!!!
huhu..kreatif2..

fiqkbe said...

haha... kesian kamera along dia basah lencun =P

terima kasih sebab join contest fiq =D

pak long said...

salam..
moga berjaya

Roslan Ali said...

kalau saya masuk contest ni tentu comel..hehehe

Roslan Ali said...

Jujue..please follow my blog..please
http://roslanali.blogspot.com

jUliANa^sAlLeh said...

ecah: yeaay!!!tao dah!!!meh jujue belanje gule2 due posen..kikiki :P

ieyla: thanks dear!!!heheeh..kasik gambar cekci spy pengadil terpikat sket..hahaha :P

fiqkbe: tue la pasal..kan besh kalau dpt kamera len...hihihi...yawwww.. :P

pak long: thanks... :)

roslan ali: hahaha..masukla.. :) ngehehehe