Thursday, May 2, 2013

entry tanpa gambar!!

Ayoo..sorryla kite nie asyik menghilang sajor..huhu..agak busy skek..weekend saje pergi sane sini nak test and survey macam macam untuk kahwen..huuuuuuu..jujue nak tawen??ihikkss..InsyaAllah.. :-) tapi bukan dalam masa terdekat nie la..next year InsyaAllah..tapi sebab awal tahun kan jadinye memang kene dah start sikit sikit mensurvey survey kan..huuuuu..takot noks!!dalam takot takot tue ticket flight honeymoon beli dah..mwahahaha..mase sale airasia aritu..kikikiki..kite kena bijak berbelanje..mwahahaha.. :-P 

Okeh..berbalik pada kisah mensurvey..adalah beberapa tempat katering dan bridal telah disurvey..Seremban punye price okla..tapi bile nk tengok review macam tak banyak sangat..bajet macam nak ambik sekali je dekat satu vendor..senanglah kan..takdelah pening kepala sebab semua dekat satu tempat je kan..sebab this week kan ade election so no food testing this week..ape ape kene tunggu next..tapi i olls dah macam ok dengan satu bridal nie Ruzsha one stop center dekat Matahari Heights Senawang..price ok..lepas tue die pon ok..banyak benda boleh dapat..rasenye macam nak deposit dah lepas tue tunggu food testing..kalau ok, boleh terus amik A sampai Z dekat die.. :-) senang hati!!mak Mr Ir Z pon semalam cakap kalau ok ambik jela..huhu..tapi part susahnye diorang nak kambin..huhu..nak mencarik yang masak kambin sedap nie susah jugak eh??we olls ok je ade or takde kambin..hihihi..i olls tak makan..hieee..yang tue kena KIV dulu.. :-)

Lao setel deposit tue okla kan??just fikir siapkan doorgift saje..saye nak DIY gituu....hieeee..hopefully dikurniakan kesihatan..aiceh..DIY box je..tapi nak hover hover..kikikiki..pastu fikir baju nikah..i olls nak buat style lame lame tue..tapi ntahla..susah nak dapat kain..huhuhu.. :-P 

Btw, next 2 week saye konvo!!yeay!!nasib baik konvo pagi, so, dah bajet lepas konvo nak ajak Mr Ir Z n family to GM Klang mencari ape ape yang patut..heeeeeeee..sebab taknak membazir jadik kite kenala plan dari awal kan..duit yang lebih boleh dibuat belanje selepas kawen..hieeeeeee.. :-) make sure jangan overbudget!!nanti lepas kawen menangis..hiiieeeeee.. :-P

xXhugsnkissesXx

1 comments:

karmi miza said...

hoiiii...da nak tawennnnn...jangan lupew ajok titew...hewhewhew